marți, 19 ianuarie 2016

TREMEND – Membru Fondator Smart Alliance Cluster Tremend Software Consulting - 10 ani de activitate

Tremend Software Consulting, furnizor specializat de soluții software si servicii de consultanta , a împlinit 10 ani de activitate.
Cu peste 300 de proiecte implementate pentru clienți din America de Nord, Europa și Asia în arii precum enterprise, mobile sau embedded, Tremend a oferit expertiză tehnică pentru dezvoltarea a zeci de start-up-uri, companii medii și multinaționale. Compania este si unul dintre membrii fondatori ai Smart Alliance .
TREMEND – Membru Fondator Smart Alliance Cluster Tremend Software Consulting - 10 ani de activitate
Gabriel MUNTEANU, Președinte Smart Alliance:
“Acum la împlinirea a 10 ani in industria IT, îi uram membrului nostru fondator Tremend, mult succes in realizarea obiectivelor propuse atât separat cat mai ales împreună, așa cum am spus mereu, rămânem fideli sloganului - unitate prin diversitate. Le dorim sa rămână in continuare aceiași parteneri de încredere si excelenți profesioniști, continua același trend de creștere organica prin deschiderea in Februarie 2016 a unei sesiuni de aderare pentru noi membri cu competente si specializări de nișă,  care sa le ofere clienților cele mai bune soluții tehnice de ultima generație, la un preț corect si într-o maniera de implementare perfect transparenta, etică si profesionistă.”

Înființată in noiembrie 2005, Tremend este o companie specializata in dezvoltarea software, cu peste 60 de milioane de utilizatori ai soluțiilor, clienți din 15 tari si peste 20 de proiecte premiate pe plan internațional.

Citeste mai mult: TREMEND – Membru Fondator Smart Alliance Cluster Tremend Software Consulting - 10 ani de activitate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu