sâmbătă, 10 septembrie 2016

Informatii noi despre Shell Rimula Ultra 5W-30

Astazi am avut parte de o discutie foarte interesanta la servici, unul dintre colegii mei a venit astazi cam cu o ora intarziere. Se pare ca masina s-a la parasit, desi nu o avea de foarte mult timp. Ne-a spus ca efectiv motorul nu a mai vrut sa porneasca. Era si imposibil sa nu se intample asta mai ales ca folosea masina aia mai des decat vorbeam noi, cu toate acestea aveam sa aflu ca tot ce ii trebuia lui pentru ca acum masina sa functioneze era un ulei de masina de la Shell Rimula.
Nu va ganditi ca il foloseste acum si masina revine la viata, nu trebuia sa il fi folosit inca de cand a cumparat acel motor Euro 6. Acum insa are posibilitatea de a testa noul ulei Shell Rimula Ultra Acesta spre deosebire de predecesorii sai ofera mai multe beneficii proprietarilor in schimbul unei sume la fel de ok ca si pana acum. Desigur colegul meu a inceput sa caute informatii despre acest ulei pentru ca isi doreste sa cumpere un alt motor si acum sa faca totul ”ca la carte”, cum s-ar zice.
IMG_0005
Pentru cei care nu stiau un sofer parcurge in media pe an mii de mile cu masina, desigur acest lucru are un efect foarte nefavorabil asupra motorului masinii, daca nu este folosit un ulei calitativ. Cel despre care va vorbeam mai sus este realizat cu ajutorul tehnologiei Dynamic Protection Plus Mai exact vorbim de un produs care ofera protectie impotriva uzurii motorului, vorbim de o protectie cu pana la 56% mai buna decat la restul. De apreciat este si faptul ca ofera o economisire de pana 2% a combustibilului folosit, ganditi-va doar cat inseamna aceasta cand ne raportam la miile de mile parcurse de fiecare dintre noi. Eu spun ca este o achizitie foarte buna pentru orice posesor de masina.

Un comentariu:

 1. Căsătoria mea era aproape la sfârșit când am văzut un comentariu despre un bărbat pe nume Dr DAWN, care îi ajută pe oameni să-și recapete soțul și l-am contactat, din fericire pentru mine, a făcut vrăji după 24 de ore, iubitul meu s-a întors la mine de atunci, căsnicia mea a avut loc. a fost stabil, mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine, vă asigur că luați legătura cu el,
  este priceput cu următoarele vrăji:
  * vrăji de dragoste
  * vrăji de căsătorie
  * magia banilor
  * vraja norocului
  * Vrăji de atracție sexuală
  * SIDA Cure Magic
  * Casino Cave
  * Peșterile blestemate au fost eliminate
  * Vraja de protecție
  * Magic Loterie
  * Vrăji norocoase
  * Vraja de fertilitate
  * Inel de telekineză
  WhatsApp: +2349046229159

  E-mail: dawnacuna314@gmail.com

  RăspundețiȘtergere