sâmbătă, 16 iulie 2016

Ajutor pentru bmw la service-ul auto Bimmer

De când și-a luat noua mașină al meu prieten este nedespărțit de ea, să vă mai zic că nici la magazin nu merge fără mașină? Cică îi este mult prea teamă să nu fie furată, ce este drept un BMW atrage mereu atenția persoanelor nepotrivite.
Astfel a ajuns să fie obsedat de mașină, pe mine nu mă bucură decât că nu mai trebuie să merg la service în acele autobuze ce se aseamănă cu un incubator. Astăzi al meu iubit a venit cu o idée genial, mai exact să mergem în București. Aproape am crezut că este vorba de o vacanță, dar el vrea să vizităm renumitul Service BMW Bucuresti.
Se găndește de ceva timp că poate mașina lui are problem de care el nu știe și că l-ar putea părăsi mai devreme decât speră. Stricarea mașinii ne-ar da serioase problem de cap așa că într-un fel îl înțeleg. Se pare că a căuta pe internet: ”Unde schimb lichidul de frana BMW” și a dat peste această firmă.
Mi-a enumerate numeroase motive pentru care ea trebuia să se afle, încă de la început, pe lista noastră de service-uri la care să putem duce mașina în cazul în care apar multe alte probleme. Chiar dacă el se află în București o astfel de călătorie ar însemna doar o mini-vacanță pentru noi.
Numele de Bimmer Service este bine văzut în rândul posesorilor de BMW, în special datorită numeroaselor beneficii pe care acest service le aduce clienților. Este vorba de o firmă cu experiență, ce și-a dedicate întreaga atențir reparării și protejării BMW-urilor. La ei veți găsi tot ce mașina voastră are nevoie. Vorbim despre 6 ani de experiență în domeniul reparării de BMW-uri, dar și de peste 5300 de mașini care au trecut pragul service-ului.
Pentru cei care nu știu, acest service poate fi găsit pe Str. Brebenei Nr. 20 Sector 5 Bucuresti. Dacă mașina voastră are probleme sau doar vreți să îi faceți o revizie luați legătura cu cei de la service. Unul dintre cei 5 mecanici specializați în BMW-uri se va ocupa de mașina ta, iar la final vei avea parte de o mașină reparată.
Poți afla mai multe despre serviciile pe care acest service le oferă direct pe site-ul lor, astfel vei ști de la început care sunt principalii pași folosiți pentru ați repara mașina. Pentru repararea mașinii service-ul dispune de 5 rampe echipate modern tocmai pentru ați oferi cele mai bune servicii la cele mai mici prețuri.

De asemenea puteți lua legătura cu mecanicii service-ului și prin formularul disponibil online, tot ce ai de făcut este să le explicit problema ta, să le spui câteva informații despre BMW-ul pe care îl deții și de asemenea să le oferi câteva date de contact. La scurt timp vei fi contactat și ți se vor spune principalele soluții, de asemenea trebuie să ții cont de faptul că cu cât oferi mai multe detalii, cu atât un mecanic te va putea ajuta să rezolvi problema. Alege să fi ajutat pentru a te bucura și mai mult de mașină.