vineri, 1 iulie 2016

SIXT Rent a Car ajutorul de care ai nevoie

A venit vara, anotimpul in care in sfârșit pot pleca în vacanță fără să îmi fie frică că ava apărea o problema la servici si sa fie chemata de urgenta. Desigur anul trecut am fost chemata si din vacanta,dar de această dată mă voi asigura că nu ma pot chema.
Tocmai de aceea am decis sa fac o calatorie prin întreaga Romanie si sa nu stabilesc de la început decât adata de plecare si cea de sosire.
Am vorbit deja cu o firmă de rent-a-car pentru a închiria propria mea Masina cu care să călătoresc. Astfel daca cei de la serviciu nu mă vor mai putea suna în timpul vacantei si voi putea să mă distrez în sfârșit singura. Cu cât voi fi mai departe de localitatea în care muncesc cu atât voi putea fi sigura ca vacanta mea nu va fi întreruptă de cine știe urgenta.
Cine ar fi crezuta ca  New Kopel Group mă va putea ajuta sa scap si de aceasta problema care poate apărea cât sunt plecata. Pe acea perioadă voi avea propria mea Masina cu care să călătoresc când unde și cât doresc nu va mai trebui să îmi fac griji decât de data de i întoarcere. în rest eu voi decide toți pașii pe care îi fac. Va invit si pe voi să vă bucurați de cea mai frumoasa vacanta din viața mea.


2 comentarii:

  1. Ai ales cea mai buna companie de rent a car. Si eu de fiecare data cand ajung in tara ma bucur de ofertele lor de rent a car Bucuresti si intotdeauna am fost multumit de raportul calitate pret.

    RăspundețiȘtergere