luni, 1 iunie 2015

Bursa de plata



Dacă sunteți în căutarea unui mod mai ușor și mai ieftin pentru produsele dumneavoastră sau din contră aveți un camion sau un tir și sunteți în căutare de persoane care să aibă nevoie de transport atunci sunteți în locul potrivit.
Bursademarfa.com este locul în care așa cum se obișnuiește să se spună în economie se întâlnesc cererea cu oferta de mijloace de transport marfă, pe site-ul nostru aveți șansa să alegeți dintr-o gamă variată de oferte și bineînțeles să o alegeți pe ceea care vă ajută la îndeplinirea intereselor.
Ce aveți de făcut pentru a putea beneficia de ajutorul site-lui? Nimic mai simplu, în primul rând trebuie să alegeți din ce categorie urmează să faceți parte (transportator sau persoană care are nevoie de transport) iar mai apoi să  vă creați un cont pe site lucru care se realizează într-un tip foarte scurt, fiind nevoie decât să copletați un mic formular de înscriere, cu date precum numele, adresa de e-mail, parola și un număr de telefon.
O dată finalizați acești pași veți putea să vă logați cu ușurință pe site și să verificați cine are nevoie de transport, pentru ce marfă , în ce dată , din ce oraș în ce oraș și să contactați respectiva persoană sau puteți să puneți chiar dumneavoastră un anunț pe site în care să specificați condițiile dumneavoastră.
Dacă sunteți însă în căutarea unui mijloc de transport a mărfii aveți tot două variante, prima ar fi să vă alegeți anunțul de pe site care se află cel mai aproape sau care vă îndeplinește în totalitate cerințele sau puteți să adăugați un anunț și să așteptați să fiți contactat de un transportator.
Indiferent de motivul și de metoda pe care o veți folosi pentru a vă duce la împlinirile planurile noi vă asigurăm că vom face tot posibilul ca fenomenul de neplată a transportului sau cel al transporatatorilor neserioși să fie eliminat, toți cei care nu respectă condițiile și regulile site-ului nostru vor fi eliminați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu